Practice Makes Perfect

Ervaren Creatieve
FREELANCER

good to know.
Ik ben niet bang voor nieuwe uitdagingen, met of zonder de nodige voorkennis. Zo leer ik elke dag bij om de klant zijn wensen te vervullen.
Work Experience.
Na mijn studies koos ik ervoor om als freelancer te beginnen. Zo kreeg ik de kans om via verschillende bedrijven ervaring op te doen.
Education.
Mijn creativiteit begon bij mijn studie in het secundair onderwijs. Hier koos ik voor fotografie en voor mijn bachelor koos ik ervoor om mij te verdiepen in de communicatiewereld.

About me

Hallo, Ik ben Zander!

Een creatieve freelancer in België, gespecialiseerd in webdesign, grafisch design, fotografie & fotobewerking. Elke dag word ik geïnspireerd door levensverhalen. Verhalen die me intrigeren om ze te vertalen naar waardevolle inhoud en te delen met de wereld. Het kan gaan om foto’s, een website of gewoon een eenvoudig visitekaartje. Elk verhaal is bedoeld om gehoord te worden. Het maken van content die een impact heeft op mensen is mijn passie. Ik streef ernaar om elk verhaal uniek te maken. Elk verhaal heeft zijn eigen karakter en verdient een andere aanpak. Hoe groot of hoe klein het verhaal ook is, het wordt met de grootste zorg bekeken zodat we het samen kunnen laten werken. Met mijn kennis en ervaring in verschillende sectoren wil ik jouw verhaal naar een hoger niveau tillen om jouw project of organisatie in de schijnwerpers te zetten! En terwijl jouw verhaal zich over de oceaan verspreid, wil ik ook herinneringen vastleggen die je nooit wilt loslaten.

Same Person, different name

Zander Meys Collectiv.