Explore my services

Waar kan Collectiv. je mee helpen?

Hieronder vind je een overzicht van de diensten die Collectiv. aanbiedt. Zoek je nog iets anders? Neem dan zeker contact met mij op en dan bekijken we samen wat ik voor jouw project kan betekenen.

Drie simpele stappen

Het process

01.

Let's talk!

Zin in een kop koffie? Zo kunnen we op ons gemak jouw project bespreken.

02.

Visualising your story

Werk aan de winkel, met jouw wensen in het achterhoofd visualiseer ik jouw project

03.

Time for the Spotlight!

Het is zover! Wanneer we beiden tevreden zijn met het resultaat, ontvang je alles! Zo kan jij jouw project in de spotlight zetten.

Webdesign

Tijd voor een digitale makeover? Ik design met veel passie een website aangepast aan jouw wensen. Collectiv. houdt de klant in het achterhoofd, zo wordt er een gebruiksvriendelijke website afgeleverd.

bedrijfssite – webshop – portfoliosite – blog 

Grafisch design

Ontwerpen zijn gebaseerd op opmerkelijke verhalen en die verhalen komen van jou! Samen kunnen we een invloedrijke inhoud creëren om je verhaal aan de wereld te vertellen.
logo – huisstijl – digitaal & drukwerk

Fotografie

Foto’s zijn een creatieve manier om een (merk)boodschap te visualiseren. Als fotograaf breng ik jouw boodschap op een originele en spectaculaire manier in beeld, zo kan jij anderen inspireren met jouw verhaal.
fotoreportage – events – productfotografie – Architectuur & interieur

SEO

Heeft jouw website een SEO update nodig? Collectiv. kijkt graag wat het kan verbeteren op jouw website. Met een paar simpele aanpassingen zorg ik er voor dat je beter zichtbaar bent tegenover de concurrentie.

Fotobewerking

De weg kwijt tussen honderden foto’s? Dat gevoel ken ik maar al te best. Collectiv. helpt je dan ook maar al te graag bij het bewerken van jouw foto’s, van simpele bewerkingen over retouche werk tot de meer ingewikkelde bewerkingen in Photoshop.